Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
A valóság és a szuggesztió bonyolult viszonyáról
Kínálatunk - Orvos a Kedvencem - Orvos és nem természet gyógyász
Vásárlói kosara jelenleg üres. Kosár, Megrendelés
Nagyobb kép
Orvos és nem természet gyógyász
Szerintem sokakat boldogíthatok így, ezért is bátor vagyok és mondom, hogy: a teljes szöveget majd kérned kell tőlem, itt egy fontos momentum!
2 000 Ft
Orvosnak kell lennem, hogy


Ha az alábbiakat szeretnéd megfogadni, vagy megismerni, akkor írj nekem és fogadd fel munkámat, és teljesítményemet, ezekhez. Ne kritizáld, hiszen ez annak nemes, akiért van, és aki szeretne jobb lenni ebben. Julianna-Akasha-Iratok, maga az orvosi munka és a lehetőség információval egyetemben, hiszen a gyógyítás sem marad el egy szónál sem. Ez főleg az én gondolataimat szánja és nem kér mástól enni, ne zavartasd magad, tégy mindig, ami neked tetszik!

Ha segíthetek, majd szólsz, szerintem.Döntést hozok, és elfogadom isteni ajándéknak és mérhetetlen jóléttel szolgálom, hogy:

Ma-Orvos-Vagyok, és csak is ezt ismerem el gyógyító tisztánlátásnak.

Nincs jogunk a természet erőit, életünk büszke létét, és a felhalmozott rossz dolgokat kinevezni, hogy kell, hogy szükséges, hogy így vagy úgy gyógyítható valamint, nagyon negatív természetgyógyászattal, kritériumokkal vagy egyéb emberi tulajdonsággal gyógyítani. Szerintem nem tudjuk meghatalmazni a gyógyítással, hogy tökéletesen segítsen a gyógyulásig. Nem elég nekem az, hogy ja ha baj van menj orvoshoz. Pedig volt valaha jobb is ez, mert azok, akik ma orvosok, jót tettek minduntalan és túláradóan. Tehát nem kérdőjel egy embernek és művésznek sem, legyen rend isteni rend ismételten kérem.

Hamarosan leírom, hogy én milyen szavakat szeretek használni.


Minden, bármi, ami szép volt az életben oda lett. Csak a túlélés van. Ez bizony, hogy istentől való és követem őt.

Mivel isteni szóval illetem, magam is istenként teszem a szolgálatot, hiszen nem adnék egy aranyszállal sem kevesebbet se másnak.

A telepatikus gyógyítás isteni szó, megkaptam, és odaadom, ha kéred, mert nem mondja senki más és nem is tudja mi az.

Ez egy új és szép és segít nekem, segít neked.

Add, hogy jó legyen!


szavakat szeretek – megtudhatod pontosan, hogy mit mondok és mit miért teszek

Hit: Biztatóan légy óvatos!

Eszköz, technika: A tiszta lelkesedés, és jó vezető az, aki lelkesít.

Felettébb érdekes lenne, ha a nagy ember és a szent szellem egyé válna és vigyázná ezt a cselekedetet, de ezt csak is remélhetem a fentiek szerint. (heart above)Betegség. Tarts ki, nem végzetes.

A helyzet nyomasztó. Embert próbáló. Most nem a lelkesedés, hanem a mély, benső hit kell, hogy vezessen. Mint a hosszútávfutókat.

Ne aggasszon, hogy kevésnek érzed az erődet. Ne add fel! Tarts ki! (A Hit tízszer erősebb, mint a Lelkesedés, és százszor erősebb, mint az Akaraterő – ez jusson eszedbe, amikor úgy érzed, elfáradtál, nem bírod tovább.)

Sötét lelkesedés. Meddig mész tovább?

A „sötét” (ming-tao) lehet ábránd, téveszme, tévhit – egyszóval nem a valóság talaján álló lelkesedés. Térj vissza a saját utadra. Önáltatás helyett áld végre a saját sorsodat!

Könnyű vagy nehéz, nem számít! Utólag meglátod majd: ez vezet a valódi örömhöz. Úgy hívják: beteljesülés.√(bármit még ide másolnám)

( a neten oldalamon http://szivarany.boltaneten.hu és http://aranysor.boltaneten.hu és megosztom, hogy jól informált légy, és ne kérdezgess ), de: nem közlöm a teljes szöveget magyarázattal és személyes dolgokkal, mindez több oldalon szól a hitről és a gyógyíthatóságról, stb. ha akarod elküldöm 2 ezer forintért.


folyt.
(Áfás árak.)A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!